Kunder

Her er et utvalg av våre prosjekter og kunder.

BRIK-metoden har til nå vært mye brukt innen idrettsfeltet, men nå utvider vi området til andre bransjer: Helsevesen, Industri og Utdanning. Nyheter kommer snart!

Har du et prosjekt du vil diskutere?  Ta kontakt med oss!

Olympiatoppen

Leveranse: Kompetansefilm, kunnskapsportal, rådgiving og nettsider.
Olympiatoppen har det operative ansvar for å utvikle norsk toppidrett.

BRIK har levert webtjenester og kompetansefilm til Olympiatoppen siden 2006. Leveransene har bestått av nettsider, rådgivning, kunnskaps-portaler med video, spesialutviklet software mm. I 2012 ble mobilvennlige nettsider levert, som en av verdens mest omfattende mobilvennlige video-nettsider, med mer enn 1000 øvelsesvideoer.

Image

Haraldsplass Diakonale Sykehus 

Nye Haraldsplass (2018) er et av landets mest digitaliserte sykehus, og fikk i 2019 utdelt forbedringsprisen av helseminister Bent Høie.

Leveranse: Kompetansefilm
BRIK har i 2020 produsert ca. 40 oppæringsfilmer for Haraldsplass, i tett samarbeid med fagavdelingen ved sykehuset. Flere av videoene er nå også tatt i bruk i hele Helse Vest. Klikk her for å lese Bergens Tidendes nyhetssak om prosjektet (krever innlogging). 

Nidarfabrikken/Orkla Confectionery & Snacks Norge

Leveranse: Kompetansefilm, videoportal, rådgiving.

BRIK og Nidarfabrikken har 2021 inngått avtale om utvikling av kompetansefilm for smartere opplæring og kunnskapsdeling i virksomheten.

Nidarfabrikken er en fyrtårnsbedrift innen industrien med stort fokus på å ta i bruk ny teknologi og se muligheter for forbedring. BRIK utvikler innovative videoplattformer og bedre metoder for opplæring med film i virksomheter, og er lokalisert på Media City Bergen og Igloo Innovation i Oslo.

Vi i BRIK ser veldig frem til samarbeidet med Nidarfabrikken.

 

Universitetet i Bergen - Inst. for geovitenskap 

Leveranse: Game of Stones Season One (kunnskapsfilm)

Hvordan har Vestlandet blitt til? Tre geologer med hvert sitt spesialfelt, tar oss med til Stord, Bondhusdalen og Herdla i Game of Stones Season One, 

BRIK har i samarbeid med Universitetet i Bergen produsert et feltkurs for geologistudenter, en digital reise gjennom vestnorsk geologi (GEOV102).

Klikk for å se glimt av prosessen med "Game of Stones"

 
Image

Prestasjonskultur.no

Leveranse: Kompetansefilm, nettsider og rådgiving.
Olympiatoppens Prestasjonsklynge ble født på grunnlag av toppidrettssjef Jarle Aambøs kongstanke om å etablere en møteplass med takhøyde, for å diskutere hva som kreves for å prestere på høyt nivå innen ulike samfunnsområder. Hva er fellesnevnerne? Prestasjonskonsferansen ble fra 2012 til 2019 arrangert på Den Norske Opera & Ballett.

Olympiatoppens Prestasjonsklynge ønsker å utvikle norsk prestasjonskultur, gjennom sterkt samspill mellom prestasjonsmiljøer innen kultur, akademia, det offentlige, næringslivet og toppidretten.

BRIK har utviklet kompetansefilm, videoportal og  nettsider. Et spennende faglig samarbeid. I videoeksempelet ser dere glimt fra prestasjonskonferansen 2019, som BRIK video-dokumenterte.

Image

Norges Idrettsforbund

Leveranse: Kompetansefilm, faglig videosystem 
BRIK samarbeider med kompetanseavdelingen i Norges Idrettsforbund om utvikling av kunnskapsfilm.

Norges Idrettsforbund er Norges største folkebevegelse, med ca. 2.100.000 medlemskap fordelt på ca 11 000 idrettslag. NIFs visjon er "idrettsglede for alle".

AdO arena - Norges hovedanlegg for svømming og stup.

Leveranse: Kompetansefilm og kunnskapsportal 
AdO arena (Alexander Dale Oen Arena) innehar olympisk standard, men er samtidig bygget slik at alle brukergrupper skal kunne nyte og benytte anlegget.

AdO arena har åpent 360 dager i året og har 350 000 gjester årlig. Med så mye aktivitet og gjester kreves det høyt fokus på renhold.

Gjennom tett samarbeid siden 2016 har BRIK og AdO arena testet ut nye metoder og utviklet kompetansefilm for å effektivisere opplæringen av de ansatte.

adokompetanse.no.

 

Senter for idrettskadeforskning

Leveranse: Kunnskapsvideo, 1100 skadeforebyggende øvelser, for 50 særforbund Senteret er ett av ni fagmiljøer den internasjonale olympiske komite (IOC) har utpekt som offisielle IOC-sentre for forskning innenfor helse og idrettsskader.

BRIK har levert videoopptak til mer enn 1100 øvelser til den nye app- og webportalen Skadefri.no. Appen GetSet (Skadefri) ble distribuert til alle utøvere som deltok i OL/PL i PyeongChang Sør-Korea 2018.

I videoen demonstrerer landslagsutøver i bryting, Felix Baldauf,  en skadeforebyggende øvelse. Felix ble europamester for senior i 2017, og tok Norges første EM gull for herrer siden Lars Rønningen 1992. 

Sjekk ut skadefri.no

Norges Svømmeforbund

Leveranse: Kunnskapsportal go kompetansefilm
BRIK har levert video--kunnskapsportal til Norges Svømmeforbund.

Kunnskapsportalen er en nasjonal kunnskapsplattform for trenere og instruktører i landets svømmeklubber. Videoportalen skal også integreres med forbundet trenerutdanning.

 

Norges Gymnastikk- og Turnforbund

Leveranse: Kompetansefilm, faglig videosystem 
BRIK og ønsker Norges Gymnastikk- og turnforbund (NGTF) samarbeider om utvikling av kompetansefilm, og smart distribusjon av dette innen kurs og trenerutdanning. 

NGTF er det fjerde største særforbundet i Norges Idrettsforbund, med over 100.000 medlemmer.

Her får dere en kul smakebit, baklengs salto utført at landslagsturner Stian Skjerahaug.

 
 

Norges Badminton Forbund

Leveranse: Kompetansefilm, faglig videosystem 
BRIK har inngått samarbeid med Norges Badminton Forbund, om utvikling video til kurs og trenerutdanning.

Norges Badminton Forbund ble etablert i 1938 og har i dag registrert rundt 5500 aktive medlemmer fordelt på 115 klubber i Norge.

Her ser dere noen smakebiter fra seansen der landslagsspillere demonstrerte ca. 85 treningsøvelser, som snart skal bli tilgjengelig for unge spillere, trenere og foreldre.

Norges Toppidrettsgymnas

Leveranse: Nettsider, rådgiving.

Norges Toppidrettsgymnas (NTG) er Norges ledende skole for å kombinere toppidrettssatsing og videregående opplæring. NTG har fem skoler i Norge, med tilbud innen 27 idretter. BRIK har levert nettsider til NTG siden 2010, og i 2016 ble det levert en komplett ny nettportal, med egne webområder for ca. 40 ulike idrettsgrupper innen NTG.

 

Diabetesforbundet – Appen Styrk!

Leveranse: App, kunnskapsportal.
For Diabetesforbundet og Muscle Animations utviklet BRIK appen Styrk! som ble lansert i 2015 i AppStore og Google Play. Appen består av unike 3D animasjoner av treningsøvelser, presentert på seks språk.

Appen lå på topp i AppStore i flere uker etter lansering, og har i dag mer enn 60.000 nedlastinger.

Faglig innhold, video og animasjoner er utviklet av Muscle Animatons as. 

Døves Media

Leveranse: Videoporta og app.
Mediebedriften Døves Media produserer tegnspråklig materiale for både barn og voksne. Døves Media tilbyr et landsdekkende tegnspråklig tilbud, både med egenprodusert materiale, og gjennom samarbeidspartner NRK. Døves Media benytter BRIK Videosystem som kommunikasjonsportal for DMTV, Døves Media TV.

Høgskolen i Lillehammer, avdeling for TV-fag

Leveranse: Faglig videoløsning.
Ledende aktør innen TV-fagutdanning i Norge. BRIK leverer ny faglig videoløsning. Avd. for TV-fag har vært partner i BRIK sitt prosjekt med Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd.

Dette er en test