Kunder

Her er et utvalg av våre prosjekter og kunder: 

Olympiatoppen

Leveranse: Nettsider, rådgiving, kunnskapsportal.
Olympiatoppen har det operative ansvar for å utvikle norsk toppidrett, og BRIK leverer webtjenester til Olympiatoppen (siden 2006). Leveransene har bestått av nettsider, rådgivning, kunnskaps-portaler med video, spesialutviklet software mm. Dagens nettsider ble lansert allerede i 2012, faktisk som en av verdens mest omfattende mobilvennlige nettsider med video på det tidspunkt (+ 1000 videoer).

Norges Toppidrettsgymnas

Leveranse: Nettsider, rådgiving.
Norges Toppidrettsgymnas (NTG) er Norges ledende skole for å kombinere toppidrettssatsing og videregående opplæring. NTG har fem skoler i Norge, med tilbud innen 27 idretter. BRIK har levert nettsider til NTG siden 2010, og i 2016 ble det levert en komplett ny nettportal, med egne webområder for ca. 40 ulike idrettsgrupper innen NTG.

Prestasjonskultur

Leveranse: Nettsider og rådgiving.
Olympiatoppens Prestasjonsklynge ønsker å utvikle norsk prestasjonskultur, gjennom sterkt samspill mellom prestasjonsmiljøer innen kultur, akademia, det offentlige, næringslivet og toppidretten. BRIK har utviklet nettsider, vært rådgiver og produsert video. Et spennende faglig samarbeid.

Diabetesforbundet – Appen Styrk!

Leveranse: App, videosystem.
For Diabetesforbundet og Muscle Animations utviklet BRIK appen Styrk! som ble lansert i 2015 i AppStore og Google Play. Appen består av unike 3D animasjoner av treningsøvelser, presentert på seks språk. Appen lå på topp i AppStore i flere uker etter lansering, og har i dag mer enn 60.000 nedlastinger.

Døves Media

Leveranse: Webportal, app, videosystem.
Mediebedriften Døves Media produserer tegnspråklig materiale for både barn og voksne. Døves Media tilbyr et landsdekkende tegnspråklig tilbud, både med egenprodusert materiale, og gjennom samarbeidspartner NRK. Døves Media benytter BRIK Videosystem som kommunikasjonsportal for DMTV, Døves Media TV.

Senter for idrettskadeforskning

Leveranse: Video
Senteret er ett av ni fagmiljøer den internasjonale olympiske komite(IOC) har utpekt som offisielle IOC-sentre for forskning innenfor helse og idrettsskader. BRIK har levert videoopptak til ca. 1000 øvelser til den nye app- og webportalen Skadefri.no. Appen GetSet (Skadefri) ble distribuert til alle utøvere som deltok i OL/PL i PyeongChang Sør-Korea 2018.

Høgskolen i Lillehammer, avdeling for TV-fag

Leveranse: Faglig videoløsning.
Ledende aktør innen TV-fagutdanning i Norge. BRIK leverer ny faglig videoløsning. Avd. for TV-fag har vært partner i BRIK sitt prosjekt med Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd.

AdO arena

Leveranse: Webportal, app, videosystem.
AdO arena (Alexander Dale Oen Arena) er Norges hovedanlegg for svømming og stup. Sammen med AdO utvikler BRIK en ny kompetanseportal for de ansatte.

Høgskulen i Volda, avdeling for mediefag

Leveranse: Faglig videoløsning.
Ledende utdannings-institusjon innen journalistikk, animasjon og dokumentar. BRIK leverer ny faglig videoløsning. Høgskulen i Volda har vært partner i BRIK sitt prosjekt med Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd.

Norges Svømmeforbund

Leveranse: Webportal og app
BRIK har levert videoportal til Norges Svømmeforbund. Videoportalen er en nasjonal kunnskapsplattform for trenere og instruktører i landets svømmeklubber. Videoportalen skal også integreres med forbundet trenerutdanning.