BRIK Videoplattform

Et effektivt verktøy for å dokumentere og dele kompetanse i din organisasjon

Hva er BRIK videosystem?

Et nettbasert videosystem for virksomheter og profesjonelle, for lagring og distribusjon av video internt og eksternt.

Hvorfor BRIK?

Mange virksomheter har video med verdifull kunnskap, spredd på ulike steder og plattformer. Dette gjør det vanskelig for medarbeidere å få tilgang til kunnskap når det trengs.

75 % av ledere sier de heller vil bruke video enn tekst når de skal orientere seg. 82% av all nett-trafikk vil være video i løpet av 2022. (Forbes).

Image

Mer om BRIK videosystem

Videosystem er en ny løsning som retter seg mot profesjonelle og faglige brukere, utviklet i samarbeid med Norges Forskningsråd, Innovasjon Norge, Olympiatoppen, Høgskulen i Volda, Høgskolen i Lillehammer, Norges Svømmeforbund. Back To Start m.fl.

Å bruke video til å formidle kunnskap til medarbeidere er ofte mer effektivt, billigere og mer moro enn å benytte tekstdokumenter. Stadig mer av kommunikasjonen idag foregår med video, en trend som er i kraftig vekst (Ref. Gartner).

Derfor har vi utviklet BRIK Videosystem, nettopp for å tilby fagpersoner og virksomheter en løsning som gjør det enkelt å bygge sin egen kunnskaps- og kompetanseportal med video. For eksempel til å raskt demonstrere et nytt produkt, en praktisk rutine, et foredrag eller noe helt annet.

BRIK Videosystem er en frittstående, skalerbar løsning, der lagring foregår i skyen. Logo og design kan skreddersys til hver kunde, og man slipper reklame og annet forstyrrende innhold, slik at din virksomhet står som tydelig avsender av innholdet. Videoer kan videre distribueres raskt og presist til rett person, gruppe eller avdeling, og man kan legge til kapitler og informasjon knyttet til spesifikke punkter i filmen, slik at seeren raskt får oversikt og kan navigere til akkurat det innholdet han trenger. Videoene kan også presenteres (embeddes) på aller moderne nettsider, intranett eller e-læringsportaler.

BRIK er også integrert med Feide, påloggingssystemet i utdanningssektoren. Feide har idag over 1 million brukere i Norge.

BRIK Video System er utviklet for virksomheter og profesjonelle miljøer, der effektiv flyt av kunnskap er essensielt. 
Vi tilbyr en totalpakke med video og smart deling til medarbeidere. 
Interessert i å prøve løsningen gratis for din virksomhet?
Forside videoløsning

Din kunnskap blir tilgjengelig med kapitler, oppsummeringer og tekst.

Admin videoløsning

Brukervennlig lagring og administrering av videoer.

Embedding videoløsning brik

Vis dine eller bedriftens videoer der dine bruker er.

+ mye mer

Ta kontakt for demonstrasjon og en prat om hvordan BRIK Video kan hjelpe deg å gjøre dine videoer mer tilgjengelige

 Vi har samarbeidet med mange spennende aktører. Se under for eksempler på prosjekter vi har jobbet med

Olympiatoppen

Olympiatoppen har det operative ansvar for å utvikle norsk toppidrett. Sammen med Olympiatoppen utvikler BRIK ny kunnskapsportal med video til Olympiatoppen. Portalen blir en intern og ekstern kunnskapsportal for toppidrett. Teamet bak BRIK har for øvrig levert web og videotjenester til Olympiatoppen siden 2006. www.olympiatoppen.no

Døves Media

Mediebedriften Døves Media produserer tegnspråklig materiale for både barn og voksne. Døves Media tilbyr et landsdekkende tegnspråklig tilbud, både med egenprodusert materiale, og gjennom samarbeidspartner NRK. Døves Media benytter BRIK Videosystem som kommunikasjonsportal for DMTV, Døves Media TV.

Diabetesforbundet – Appen Styrk!

For Diabetesforbundet og Muscle Animations utviklet BRIK appen Styrk! som ble lansert i 2015 i AppStore og Google Play. Appen består av unike 3D animasjoner av treningsøvelser, presentert på seks språk. Appen lå på topp i AppStore i flere uker, og har i dag mer enn 60.000 nedlastinger.

AdO arena

AdO arena (Alexander Dale Oen Arena) er Norges hovedanlegg for svømming og stup. Sammen med AdO utvikler BRIK en ny kompetanseportal med video for de ansatte. Her formidles viktig kunnskap om sikkerhet, renhold, vedlikehold etc. gjennom korte og enkle videosnutter, som de ansatte får tilgang til.