Om oss

BRIK AS er et selskap spesialisert i ny webteknologi, pedagogikk og formidling av kunnskap. Vi utvikler nettsider, tekniske løsninger og har et sterkt fokus på å skape optimale brukeropplevelser for tilgjengelige skjermer. Selskapet har i tillegg spesiell kompetanse på presentasjon av video på nett.

Vi jobber i dag med kunder som Olympiatoppen, Høgskolen i Lillehammer, Høgskulen i Volda, Prestasjonskultur, Norges Toppidrettsgymnas, Diabetesforbundet, Døves Media m.fl.

BRIK AS har tilgang på et solid faglig nettverk innen teknologsressurser, design og animasjon, som vi kan spille på dersom behov. BRIK AS er medlem i NCE Media.

Vi er et lite og energisk selskap, med fire partnere og ansatte.

Vi elsker prosjekter med ambisjoner. Der kunden har innhold av høy kvalitet som ønskes formidlet til omverden. Prosjekter der vi kan kombinere innhold med smarte tekniske løsninger.

Historien

Teamet bak selskapet har jobbet med webteknologi og kunnskapsformidling siden 2005, gjennom selskapet BRIK Teknologier AS. Visjonen er å kombinere det beste innen fagforståelse, pedagogikk og teknologi, for å skape verdifulle løsninger for kundene våre. Olympiatoppen har vært en av våre viktigste samarbeidspartnere helt fra starten.

I 2011 ble en av gründerne headhuntet til Facebook i San Fransisco, og det ble da opprettet et nytt selskap i Norge, BRIK AS, med fire ansatte og grunnleggere i 2013. Våre “investorer” i tillegg til de ansatte har vært Norges forskningsråd, Innovasjon Norge og flere større kundepartnere. Dette tilførte selskapet ca. 6 mnok i utviklingsmidler for perioden 2013-15. I 2013 gikk selskapet gjennom nåløyet til å delta på TechINCubator (TINC) i Silicon Valley. BRIK AS har siden utviklingsfasen hatt en organisk vekst og fin utvikling i de ordinære salgsinntektene.

Teamet

Bertin Holme Flatebø

Daglig leder, Partner

Grunnlegger/daglig leder. Cand. scient.

Brenner for hvordan ny webteknologi kan formidle kunnskap på bedre måter.

Før Bertin etablerte eget webselskap i 2005, arbeidet han åtte år i Sjøforsvaret med befalsutdanning og kompetansutvikling innen fagfeltet fysisk fostring.

Liker seg best i telt.

Kontakt:
+47 412 16312 / bertin.flatebo@brik.no

Erlend K. Stuve

Prosjektutvikler, Partner

Prosjektutvikler med særlig interesse for menneskelig interaksjon og teknologi.

Erlend har master i Sosialantropologi, og bruker nå sin menneskekunnskap til å utvikle gode bruker-opplevelser for digitale brukere.

Seks år bak seg i BRIK-temaet.

Matnerd.

Jon Packer

Utvikler, Partner

Utvikler med særlig interesse for å skape gode brukeropplevelser.

Jon har en Bachelor of Information Technology (Software Architecture) fra Queensland University of Technology, Australia.

Seks år bak seg i BRIK-teamet.

Lidenskapelig ølbrygger og dyktig fotograf.

Helge Holm

Partner

Utvikler med sans for å bygge stabile systemer.

Master i informatikk, med fordypning i algoritmer.

Etter fem år i BRIK teamet, arbeider Helge nå i Vizrt, som er verdens-ledende innen TV-grafikk.

Digger snurrige tegneserier.