Om oss

BRIK AS er spesialisert i video-dokumentasjon av praktisk kunnskap i virksomheter: Kompetansefilm. I samarbeid med Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd har BRIK utviklet unike METODER og løsninger som effektiviserer kunnskapsdeling med video i virksomheter.

Sammen med kunden planlegger og gjennomfører vi effektiv kompetansefilming av organisasjonens kjernekompetanse. Konseptet er utviklet i samarbeid med ledende norske virksomheter.

BRIK as er lokalisert i Media City Bergen, og på SNØ Lørenskog, hvor vi er medlem i kunnskapsklyngen Igloo Innovation. BRIK har i tillegg tilgang på et solid faglig nettverk innen film, teknologiressurser, design og animasjon, gjennom medlkemskapet i NCE Media.

Vi jobber i dag med kunder som Olympiatoppen, Senter for idrettsskadeforskning, Prestasjonskultur.no, Universitetet i Bergen, Haraldsplass sykehus, Norges Toppidrettsgymnas, Diabetesforbundet, Døves Media, Norges Svømmeforbund, Høgskolen i Lillehammer, Høgskulen i Volda m.fl.

BRIK har også pågående kompetansefilm-prosjekter innen bransjer som Helsevesen, Industri, Offshore og Kommune (drift).

Har du et prosjekt du vil diskutere?  Ta kontakt med oss!

Se film om kunnskapsklyngen Igloo Innovation: 

Vi er i vårt ess når kunden har kompetanse som ønskes formidlet på en smartere og mer effektiv måte.
Til ansatte, medlemmer eller omverden.
 

Teamet

Historien

Teamet bak selskapet har jobbet med webteknologi og kunnskapsformidling siden 2005, gjennom selskapet BRIK Teknologier AS. Visjonen er å kombinere det beste innen fagforståelse, pedagogikk og teknologi, for å skape verdifulle løsninger for kundene våre. Olympiatoppen har vært en av våre viktigste samarbeidspartnere helt fra starten.

I 2011 ble en av gründerne headhuntet til Facebook i San Fransisco, og det ble da opprettet et nytt selskap i Norge, BRIK AS, med fire ansatte og grunnleggere i 2013. Våre “investorer” i tillegg til de ansatte har vært Norges forskningsråd, Innovasjon Norge og flere større kundepartnere. Dette tilførte selskapet ca. 6 mnok i utviklingsmidler for perioden 2013-15. I 2013 gikk selskapet gjennom nåløyet til å delta på TechINCubator (TINC) i Silicon Valley, i regi av Innovasjon Norge.

De siste årene har BRIK utvidet satsingsområdet fra primært idrett og toppidrett, til andre bransjer som Industri, Helse og Utdanning. Det er mye de samme prinsipper som gjelder her ifht. å skape best mulig formidling av praktiske ferdigheter.

Bertin Holme Flatebø

Daglig leder, Partner

Grunnlegger/daglig leder. Cand. scient.

Brenner for hvordan ny webteknologi kan formidle kunnskap på bedre måter.

Før Bertin etablerte eget webselskap i 2005, arbeidet han åtte år i Sjøforsvaret med befalsutdanning og kompetansutvikling innen fagfeltet fysisk fostring.

Liker seg best i telt.

Kontakt:
+47 412 16312 / bertin.flatebo@brik.no

Erlend K. Stuve

Prosjektutvikler, Partner

Prosjektutvikler med særlig interesse for menneskelig interaksjon og teknologi.

Erlend har master i Sosialantropologi, og bruker nå sin menneskekunnskap til å utvikle gode bruker-opplevelser for digitale brukere.

Seks år bak seg i BRIK-temaet. Jobber nå kun deltid.

Matnerd.

Jon Packer

Utvikler, Partner

Utvikler med særlig interesse for å skape gode brukeropplevelser.

Jon har en Bachelor of Information Technology (Software Architecture) fra Queensland University of Technology, Australia.

Seks år bak seg i BRIK-teamet. Jobber nå kun deltid.

Lidenskapelig ølbrygger og dyktig fotograf.

Håvard Flatebø Trætteberg

Regi, klipp

Håvard er registudent på Den Norske TV-skolen på Lillehammer.

Jobber deltid i BRIK.

Liker seg best på impro-scenen.

Helge Holm

Partner

Utvikler med sans for å bygge stabile systemer.

Master i informatikk, med fordypning i algoritmer.

Etter fem år i BRIK teamet, arbeider Helge nå i Vizrt, som er verdens-ledende innen TV-grafikk.

Digger snurrige tegneserier.