BRIKvideosystem

Bedriftens hub for effektiv videodeling

Hva er BRIKvideosystem?

Har bedriften flere videoer som inneholder viktig kunnskap og rutiner? Da er det lurt å få oversikt og samle disse videoene slik at de blir en tilgjengelig og verdifull ressurs for hele virksomheten.

Ved å bruke BRIKsystem kan alle medarbeidere enkelt få tilgang til bedriftens videokunnskap 24/7. Løsningen gjør det enkelt å bygge en dedikert kompetanseportal med fokus på praktisk kunnskap, som et alternativ til lange skriftlige prosedyrer som ofte oppleves som lite engasjerende for de ansatte.

Systemet integreres sømløst med f.eks. Microsoft 365 og Teams, slik at det blir en naturlig del av bedriftens digitale verktøy.

BRIKvideosystem er utviklet i samarbeid med Innovasjon Norge, Norges Forskningsråd, Olympiatoppen og flere ledende norske virksomheter innen ulike bransjer, med et utviklingsbudsjett ca. 20 mnok.

Bilde av BRIK Video System for kunnskapsfilm
"BRIKvideosystem er utviklet for bedrifter der effektiv flyt av kunnskap er essensielt"

Hva kan BRIKvideosystem brukes til?

Løsningen kan brukes på flere måter, blant annet som:

  • En intern kunnskapsportal for ansatte og kursdeltakere.
  • En base for bedriftens videoer som kan deles eller integreres i eksisterende systemer som e-læringsplattformer, intranett, nettsider, osv.
  • En ekstern kunnskapsportal rettet mot relevante målgrupper.
Forside videoløsning

Din kunnskap blir tilgjengelig med kapitler, oppsummeringer og tekst.

Admin videoløsning

Brukervennlig lagring og administrering av videoer.

Embedding videoløsning brik

Vis dine eller bedriftens videoer der dine bruker er.

 
 

Olympiatoppen

Olympiatoppen har det operative ansvar for å utvikle norsk toppidrett. Sammen med Olympiatoppen utvikler BRIK kunnskapsportal med video til Olympiatoppen, som en intern og ekstern kunnskapsportal for toppidrett.  www.olympiatoppen.no

Døves Media

Mediebedriften Døves Media produserer tegnspråklig materiale for både barn og voksne. Døves Media tilbyr et landsdekkende tegnspråklig tilbud, både med egenprodusert materiale, og gjennom samarbeidspartner NRK. Døves Media benytter BRIK Videosystem som kommunikasjonsportal for DMTV, Døves Media TV.

AdO arena

AdO arena (Alexander Dale Oen Arena) er Norges hovedanlegg for svømming og stup. Sammen med AdO utvikler BRIK en ny kompetanseportal med video for de ansatte. Her formidles viktig kunnskap om sikkerhet, renhold, vedlikehold etc. gjennom korte og enkle videosnutter, som de ansatte får tilgang til.

Andre løsninger fra BRIK:

BRIKvideo - Effektiv dokumentasjon av bedriftens prosedyrer

Har bedriften videoer som inneholder viktig kunnskap og rutiner? Det er smart å få oversikt og samle disse slik at de blir en tilgjengelig og verdifull ressurs for hele virksomheten. BRIKvideosystem gir alle medarbeidere enkel tilgang til bedriftens videokunnskap 24/7. Klikk her for å lese mer. 

BRIK videossystem - mobilvennlig

BRIKpack - Smart filmutstyr til bedriften

BRIKpack er kanskje verdens mest kompakte og praktiske filmutstyrspakke, med alt dere trenger for å filme internt i bedriften: Kamera, mikrofon, ekstra batteri, stativ med mer, alt pakket i en praktisk og smart (liten) koffert.

Klikk her for å lese mer om BRIKpack. 

BRIKpack - Smart videoutstyr til din bedrift

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere:

Logo fra BRIK sine kunder og samarbeidspartnere