Løsninger

Innovative løsninger for opplæring og kompetansedeling

BRIK hjelper virksomheter med å dokumentere og dele kompetanse med smart video: Praktiske rutiner, prosedyrer, betjening av utstyr og maskiner, vedlikehold, HMS, undervisning med mer.

Basert på dette leverer vi smart utstyr, videoproduksjon og BRIKsystem. BRIK har produsert mer enn 7000 kunnskaps- eller opplæringsfilmer innen en rekke ulike bransjer, og jobber i dag med kunder som Olympiatoppen, Nidar, Haraldsplass sykehus og Sjøforsvaret m.fl.

Image

Våre løsninger:

BRIK kan bistå med ulike tjenester utfra hva bedriften har behov for, f.eks. rådgiving, smart filmutstyr, filmopptak osv.:   

  • brikPACK: Smart filmutstyr til virksomheten din
  • brikVIDEO: Effektiv videodokumentasjon av bedriftens viktigste prosedyrer
  • brikSYSTEM: Løsning for intern kompetansedeling, som fremmer smartere samarbeid og kunnskapsdeling i organisasjonen.

BRIKpack - Smart filmutstyr til bedriften

BRIKpack er kanskje verdens mest kompakte og praktiske filmutstyrspakke, med alt dere trenger for å lage film i virksomheten: Kamera, mikrofon (200m+), ekstra batteri, stativ med mer, alt pakket i en praktisk og smart (liten) koffert. Klikk her for å lese mer om BRIKpack. 

BRIKvideo - Effektiv dokumentasjon av bedriftens prosedyrer

Har bedriften videoer som inneholder viktig kunnskap og rutiner? Det er smart å få oversikt og samle disse slik at de blir en tilgjengelig og verdifull ressurs for hele virksomheten. BRIKvideosystem gir alle medarbeidere enkel tilgang til bedriftens videokunnskap 24/7. Klikk her for å lese mer. 

BRIKvideosystem – Bedriftens hub for effektiv videodeling

Har bedriften videoer som inneholder viktig kunnskap og rutiner? Det er smart å få oversikt og samle disse slik at de blir en tilgjengelig og verdifull ressurs for hele virksomheten. BRIKvideosystem gir alle medarbeidere enkel tilgang til bedriftens videokunnskap 24/7. Klikk her for å lese mer om BRIKvideosystem. 

I tillegg har BRIK et selvbetjent TV- og presentasjonsstudio på Media City Bergen. Her får du helt nye muligheter til å spille inn profesjonelle presentasjoner,  foredrag, produktdemonstrasjoner, ha møter eller webinarer.

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere:

Logo fra BRIK sine kunder og samarbeidspartnere